Om mig

http://galleribila.dk/images/ommig.jpgAt fordybe sig og "glemme tid og sted " og udfolde sig fuldt ud i kunstens verden, er en dejlig berigende oplevelse, og en stor glæde for mig.


Inspiration til mine malerier får jeg gennem hverdags indtryk og oplevelser; mine børn, mennesker jeg møder, ting jeg ser, og især naturen som jeg holder meget af.
Jeg kan godt "bygge" på en idè til et billede i lang tid, det gør også, at jeg næsten altid ved hvordan det færdige resultat skal se ud - Det kan så nemt ske,at der opstår noget spontant og uventet, så billedet tager en anden drejning. Men ideen, den var der fra starten, og resultatet bliver som regel tilfredsstillende og vellykket alligevel.

Mine malerier kan være både rent Abstrakt, men også Naturalistisk. Jeg maler dog gerne en kombination, hvor det er Naturalistisk, men med et strejf af magi og Abstrakt.
Jeg arbejder meget "lag på lag" med forskellige strukturer, det kan være sand, spartelmasse o.l., da det giver en god effekt og dybde i malerierne. Ligesom spartel teknik, og forskelligt metal sat på billederne gør dem helt unikke.
http://galleribila.dk/images/S8001465.JPGFarverne er oftest lyse og blide, men alligevel med karakter, og tusch, guld og sølv indgår ofte. Jeg holder af at prøve nye teknikker, eksperimentere, og udfordre mig selv, så udtrykket i mine malerier flytter sig hele tiden.

Som kunstner er jeg autodidakt, men har gennem årene deltaget i flere kurser, både i akryl maleri og akvarel. De sidste 11 år har jeg fået undervisning hos billedkunstner Anna Steenberg i hendes billedskole.